Rousseau Chocolade presenteert jou met trots dit bijzondere gepersonaliseerde brievenbus-cadeau gevuld met onze overheerlijke duurzame chocolade: de Rousseau Cadeaubox!

Verras ook jouw medewerkers of collega’s op bijzondere momenten, feestdagen of bij mijlpalen in je bedrijf of organisatie. Wat dacht je van een Sinterklaas-surprise of Kerst-presentje met daarin onze overheerlijke chocolaatjes? Een bij de voornaam passende chocolade-letter voor élke medewerker of relatie in dit cadeau-doosje maakt pas echt indruk!

En het mooiste is dat Rousseau Chocolade de volledige opmaak, drukwerk, handling en verzending voor haar rekening neemt. Het enige dat jij hoeft te doen is het aanleveren van je huisstijl, gewenste afbeeldingen, teksten en natuurlijk het adressenbestand.

Kies zelf je vulling met Sinterklaas-of Kerstchocolade en verras je collega's of relaties thuis met chocolade op de deurmat!

Cadeautip

Voeg een Rousseau Cadeaubon toe waarmee de medewerker of relatie voor een door jou bepaald bedrag zelf chocolade kan uitzoeken in één van onze winkels. Wij maken graag een doosje in je huisstijl en met de gewenste persoonlijke tekst en personalisatie door gebruik van bv. voornaam. Maar je kunt ook kiezen uit een aantal prachtige designs uit onze collectie. Elke ontvanger krijgt dan een uniek verrassend doosje thuisbezorgd voor een extra hoge attentiewaarde.

Liever een cadeaubon (erbij)?

Vul hieronder het formulier in en je ontvangt binnen enkele minuten alle informatie over onze Decemberchocolade en onze nieuwe Cadeaubox in je mailbox.

*Verplicht


Decemberchocolade voor bedrijven

Wij presenteren een groot assortiment chocolade voor de cadeaumaand december als surprise of kerstcadeau voor collega’s, medewerkers en zakenrelaties maar ook voor verenigingen.

Chocolade ... maar eerst cookies!

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Ga naar alle instellingen