fbpx

Rousseau Chocolade presenteert jou met trots dit bijzondere gepersonaliseerde brievenbus-cadeau gevuld met onze overheerlijke duurzame chocolade: de Rousseau Cadeaubox!

Verras ook jouw medewerkers of collega’s op bijzondere momenten, feestdagen of bij mijlpalen in je bedrijf of organisatie. Wat dacht je van een Paas-attentie, Sinterklaas-surprise of Kerst-presentje met daarin onze overheerlijke chocolaatjes? Met op de voorkant de voornaam van de ontvanger en binnen een persoonlijk bericht en onze overheerlijke duurzame chocolade.

Op verzoek van enkele zorgorganisaties hebben we ook een cadeaubox ontwikkeld voor de Dag van de Zorg.

En het mooiste is dat Rousseau Chocolade de volledige opmaak, drukwerk, handling en verzending voor haar rekening neemt. Het enige dat jij hoeft te doen is het aanleveren van je logo, de wenstekst en natuurlijk het adressenbestand.

De minimale oplage voor cadeauboxen is 100 stuks.

Cadeautip

Voeg een Rousseau Cadeaubon toe waarmee de medewerker of relatie voor een door jou bepaald bedrag zelf chocolade kan uitzoeken in één van onze winkels. Wij maken graag een doosje in je huisstijl en met de gewenste persoonlijke tekst en personalisatie door gebruik van bv. voornaam. Maar je kunt ook kiezen uit een aantal prachtige designs uit onze collectie. Elke ontvanger krijgt dan een uniek verrassend doosje thuisbezorgd voor een extra hoge attentiewaarde.

Duurzame chocolade

Eerlijke en heerlijke chocolade volgens het duurzaamheidsprogramma Cocoa Horizons dat de leefomstandigheden van de Afrikaanse cacaoboeren en hun families verbetert.