fbpx

Het gouden familiebedrijf Rousseau Chocolade maakt dus al meer dan 50 jaar de allerlekkerste chocolade in Sittard. Het is chocolade volgens het geheime familierecept, gemaakt in de eigen chocoladefabriek, ambachtelijk en duurzaam, met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

In inmiddels 22 winkels in Limburg en Noord-Brabant ben je van harte welkom. Maar we leveren onze chocolade door heel Nederland en zelfs daarbuiten bij bedrijven om hun medewerkers of zakenrelaties te verrassen ter gelegenheid van feestdagen zoals Sinterklaas, Kerstmis of Pasen, Secretaressedag, Dag van de Zorg, maar ook jubilea en productpresentaties.

Geschiedenis

Het begon 50 jaar geleden allemaal toen de inmiddels overleden Nico Rousseau (vader van Guido Rousseau die tegenwoordig samen met Paul Diepstraten de directie vormt) in de kelder van zijn woonhuis begon met het handmatig produceren van de inmiddels beruchte en meest verkochte product pindarotsjes.

Duurzame chocolade

Eerlijke en heerlijke chocolade volgens het duurzaamheidsprogramma Cocoa Horizons dat de leefomstandigheden van de Afrikaanse cacaoboeren en hun families verbetert.

Werken bij Rousseau

Als groeiend familiebedrijf met een eigen chocoladefabriek en 22 winkels zijn wij altijd op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers.

Reageer op onze vacatures.

Bezoek de chocoladefabriek

Altijd al gedroomd van een bezoek aan een chocoladefabriek? Wij bieden je graag de kans een rondleiding in de chocoladefabriek, een smakelijke workshop of een kinderfeestje te boeken.

50 jaar in 2019

In september 2019 vierden we ons gouden jubileumfeest met de opening van de nieuwe fabriekswinkel in Sittard en de presentatie van de jubileumbonbon.

Contact

Neem contact met ons op over onze producten, winkels en andere vragen.

Chocolade ... maar eerst cookies!

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacy policy | Sluiten
Ga naar alle instellingen