fbpx

Beste directeuren, managers en management-assistenten,

Hier liggen jullie goede oude Sinterklaas en mijn goede vriend de Kerstman, enthousiast uit te rusten op het strand. We hebben samen een geweldig nieuw idee uitgewerkt om de december-cadeaus voor jullie medewerkers en relaties extra speciaal te maken. We presenteren met trots onze heerlijke chocolade cadeaubox met een eigen-keuze-cadeaukaart!

Misschien heb jij net als ons deze zomer ook wat meer tijd om alvast te duiken in de december-cadeaus.

Deze bijzondere cadeaubox bevat een combinatie van overheerlijke Sint- en Kerstchocolade, speciaal geselecteerd om de ontvangers een onvergetelijke smaakbeleving te bezorgen. Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een eigen-keuze-cadeaukaart toegevoegd, zodat jullie medewerkers en relaties zelf kunnen kiezen uit 200+ cadeau-opties die bij hun persoonlijke voorkeuren passen. Zo geven jullie hen niet alleen heerlijke chocolade, maar ook de vrijheid om zelf een passend geschenk te selecteren.

En het mooiste van alles is dat wij, Sinterklaas en de Kerstman alle cadeauboxen per post zullen afleveren bij jullie medewerkers of relaties. We vinden het belangrijk om de magie van de feestdagen naar iedereen te brengen en hen te verrassen met deze heerlijke lekkernijen en veelzijdige cadeau-opties.

Wij geloven dat deze chocolade cadeaubox de perfecte manier is om jullie waardering te tonen aan degenen die het hele jaar door hard hebben gewerkt en jullie bedrijf tot bloei hebben gebracht. Het is niet alleen een smakelijk geschenk, maar ook een blijk van erkenning voor hun inzet en toewijding.

Dus beste bedrijven, maak je keuze voor deze verrukkelijke chocolade cadeaubox en laat ons weten hoeveel cadeauboxen jullie nodig hebben. Wij, Sinterklaas en de kerstman, kijken ernaar uit om samen met jullie deze feestelijke verrassing te bezorgen bij al jullie gewaardeerde medewerkers en relaties.

Geniet nog even van de zomer, maar vergeet niet dat wij in de winter klaarstaan om jullie feestdagen extra zoet en betekenisvol te maken!

Je mag ons gerust bellen of mailen als je vragen hebt. We hebben onze telefoon en laptop meegenomen.
En natuurlijk hebben we nog veel meer overheerlijke chocolade waaruit je kunt kiezen, voor elk budget!

Met chocolade- en feestelijke groeten,

Sinterklaas en de Kerstman

Een van de bovenstaande producten kopen?

Vind de winkel in uw buurt

We hebben veel meer! Bekijk het volledige overzicht

Bekijk alle producten