fbpx

Verras jouw Valentijn met een overdosis liefde!

Bij Rousseau Chocolade geloven we in de kracht van liefde en we willen deze Valentijnsdag extra speciaal maken voor jou en je dierbaren. Dus, aarzel niet! Nomineer vandaag nog jouw geliefde, partner of die bijzondere persoon die liefde in jouw leven brengt.

In de wereld van Rousseau Chocolade, waar passie voor ambachtelijke chocolade samensmelt met liefde voor het vak, willen we dit Valentijnsseizoen iets bijzonders delen. Met trots presenteren wij onze unieke winactie, speciaal voor degenen die jouw hart sneller laten kloppen.

Wil jij jouw Valentijn op 14 februari overladen met een onvergetelijke chocolade-ervaring? Nomineer dan nu die speciale persoon en maak kans op een ChocoVerwenpakket, samengesteld met liefde en vakmanschap door Rousseau Chocolade.Of het nu je levenspartner is, een goede vriend(in) die altijd voor je klaarstaat, of iemand anders die jouw dagen opfleurt – iedereen verdient een dosis liefde, verpakt in de heerlijkste chocoladecreaties.

Vul de nominatie in en vertel ons waarom jouw Valentijn dit ChocoVerwenpakket verdient. Deel jouw verhaal en maak kans op een heerlijke chocoladeverrassing op Valentijnsdag. Die jij uiteraard vooraf ophaalt en zelf overhandigt.

Chocolade verbindt harten, Rousseau Chocolade maakt het onvergetelijk! 🍫💖

Een van de bovenstaande producten kopen?

Vind de winkel in uw buurt

We hebben veel meer! Bekijk het volledige overzicht

Bekijk alle producten