fbpx

Verras een geslaagde met chocolade
Op woensdag 12 juni is de spannende uitslag-dag

Het examenjaar is voorbij en het is tijd om te ontdekken wie er geslaagd zijn! Voor middelbare scholieren die op woensdag 12 juni te horen krijgen dat ze geslaagd zijn, is er geen betere manier om dit te vieren dan met de overheerlijke, ambachtelijke chocolade van Rousseau Chocolade. Ons familiebedrijf heeft meer dan 25 winkels in Limburg en Brabant, en wij bieden een scala aan heerlijke en betaalbare cadeaus om deze bijzondere mijlpaal te vieren.

Chocolade medailles

Laat de geslaagde schitteren met een prachtige chocolade medaille! Deze ambachtelijke traktaties zijn niet alleen een feest voor het oog, maar ook een genot om van te genieten. Perfect om te laten zien hoe trots je op hen bent.

Chocolade wensplaten

Wil je iets persoonlijks geven? Onze chocolade wensplaten bieden de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Dit unieke cadeau zorgt voor een blijvende herinnering aan die bijzondere prestatie. We hebben heel veel leuke teksten voor je gemaakt!

Chocolade champagneflessen

Vier het diploma op een feestelijke manier met een chocolade champagnefles. Deze feestelijke traktatie is een perfecte manier om het harde werk en de successen van de geslaagde te vieren.

Extra voordelige pindarotsjes

En als extra cadeautip hebben we uitsluitend tot 16 juni 2024 een speciale aanbieding op onze befaamde pindarotsjes! Deze zijn nu verkrijgbaar tegen een speciale kortingsprijs. Ze zijn het perfecte extraatje om je geschenk compleet te maken. Maar een geslaagde waardeert ook het krijgen van 2 silo’s pindarotsjes als cadeau op zich. Altijd goed!

Of je nu kiest voor een chocolade medaille, wensplaat of champagnefles, bij Rousseau Chocolade vind je altijd het perfecte cadeau om een geslaagde te verrassen en te laten stralen. Kom langs in één van onze winkels in Limburg en Brabant en ontdek het uitgebreide assortiment aan heerlijke chocolade cadeaus. Verras de geslaagde en vier hun succes op een smakelijke manier!

Gefeliciteerd aan alle geslaagden en tot ziens bij Rousseau Chocolade!

Een van de bovenstaande producten kopen?

Vind de winkel in uw buurt

We hebben veel meer! Bekijk het volledige overzicht

Bekijk alle producten