fbpx

Prinsheerlijke chocolade van clownskopjes tot carnavalschocolaatjes voor thuis, chocolade tabletten met tekst en wensplaten om iemand mee te verrassen of een Prinsensteek met eigen tekst om een échte Carnavalist te feliciteren.

Duik in de vrolijke wereld van carnaval met Rousseau Chocolade! Als een trotse drager van de Limburgse en Brabantse traditie brengen we je onze exclusieve carnavalschocolade, speciaal ontworpen om het carnavalsfeest tot leven te brengen, zelfs voordat de festiviteiten beginnen.

Onze carnavalschocolaatjes zijn niet alleen om van te genieten in je eentje, maar ook om te delen met je carnavalsgroepen of geliefden binnen de familie.

Onze heerlijke prinsensteek, verrukkelijke tabletten en wensplaten met jouw eigen tekst in chocolade zijn de perfecte manier om de échte carnavalisten te v verrassen of te belonen voor hun inzet in de carnavalstijd.

Laat je verrassen door de rood-geel-groene chocolade die de voorpret van het Carnavalsweekend versterkt. Met meer dan 25 winkels verspreid over Limburg en Noord Brabant, zijn wij jouw partner in het verspreiden van die onmiskenbare carnavalssfeer. Vier, deel en geniet met Rousseau Chocolade, waar traditie en smaak samenkomen voor de meest authentieke carnavalsbeleving!

Een van de bovenstaande producten kopen?

Vind de winkel in uw buurt

We hebben veel meer! Bekijk het volledige overzicht

Bekijk alle producten