fbpx

Op woendagmorgen 1 februari om precies 11.11 uur opende Stadsprins Ruud II (Rousseau) van CV de Marotte uit Sittard de fantastische nieuwe winkel aan de Limbrichterstraat in Sittard Centrum.

Tot voor kort was er al een winkel in ’t Verssträötje in het centrum van de stad Sittard, waar de chocoladewinkel een onderdeel was van een klein verscentrum met o.a. een slager en bakker. Maar in de thuisstad van het familiebedrijf Rousseau zocht men al langer naar een grotere winkel.

Nu was het zover en opende het familiebedrijf de nieuwe flagship-store: een supermooie en grote winkel met een prachtige workshop-ruimte, chocolade fonteinen, beleving en experience. Een heus chocolade-paleis boordevol overheerlijke chocolade.

De officiële opening werd gedaan door Stadsprins Ruud II Rousseau – de neef van eigenaar Guido Rousseau. Hij is opgegroeid in de familie Rousseau en weet dus als geen ander hoe de chocolaatjes smaken, en dan vooral de pindarotsjes. Hij herinnert zich nog goed hoe oprichter Nico Rousseau hem als klein kind liet proeven van de vloeibare chocolade door zijn vinger hierin te dopen.

De 2-hoofdige directie Guido Rousseau en Paul Diepstraten en hun partners Esther en Sandra glommen van trots toen het lint werd doorgeknipt en ze de vele bewonderende blikken zagen en de felicitaties in ontvangst namen. De moeder van Guido Rousseau was uiteraard ook op haar eigen bescheiden manier aanwezig bij deze nieuwe mijlpaal van het familiebedrijf. Zij was samen met haar overleden man Nico de oprichters van Rousseau Chocolade in 1969. Winkelmanager Lieke en collega Sanne waren meteen in hun element in “hun” nieuwe winkel en trakteerden de bezoekers op een glaasje bubbels. Chocolatier René voelde zich meteen op zijn plek aan de workshoptafel waar o.a. verse aardbeien werden gedoopt in de overheerlijke vloeibare chocolade.

Een van de bovenstaande producten kopen?

Vind de winkel in uw buurt

We hebben veel meer! Bekijk het volledige overzicht

Bekijk alle producten