fbpx

Wij zoeken franchisenemers voor nieuw te openen winkels in Noord Brabant en de regio Rotterdam.

Wie zijn wij:
➡️ Familiebedrijf sinds 1969
➡️ Ambachtelijk
➡️ Zeer uitgebreid assortiment, regulier en in alle seizoenen
➡️ Sterke prijs/kwaliteit verhouding
➡️ Op dit moment 25 winkels
➡️ Topproduct voor particulieren
➡️ Maatwerk voor ondernemingen (business-to-business)

Door de unieke combinatie van atelier en winkels zijn de producten altijd vers en wordt topkwaliteit geboden tegen betaalbare prijzen. Voor veel klanten geldt: ‘eenmaal klant, blijft klant.’

Wil jij franchisenemer worden in Brabant?
Om de franchiseorganisatie verder uit te bouwen, zoeken we – overtuigd als we zijn van het succes van de formule – enthousiaste en ondernemende mensen, die er van dromen om te werken in een eigen winkel in chocoladeartikelen en als franchisenemer een eigen vestiging van Rousseau Chocolade in Noord-Brabant willen exploiteren.

We zijn op dit moment gericht op de provincie Noord Brabant en de regio Rotterdam.

Mensen die écht zelfstandig willen ondernemen nodigen wij graag uit om te reageren. De combinatie van affiniteit met de branche en de nodige kennis van chocolade artikelen maakt je tot een nóg betere kandidaat. Evenals winkel- of ambachtelijke)-speciaalzaak-ervaring.

Rousseau Chocolade biedt jou onder andere een bewezen en succesvol concept, een prima opleiding en adequate begeleiding, gebaseerd op veel ervaring bij de franchisegever en collega franchisenemers. Daarnaast is het potentieel groot, is de markt nadrukkelijk aanwezig en is er sprake van een goede ondernemersbeloning, vooropgesteld dat jij bereid bent zelf mee te werken in de winkel.

Wat vragen wij van onze franchisenemers?
Uiteraard ben jij communicatief sterk en ben je een enthousiasmerende verkoper. Werken met klanten vind je het allerbelangrijkste. Het brede assortiment met heerlijke producten en goede prijzen, komt samen met jouw klantvriendelijkheid en kwaliteitsbewustzijn. Jij hebt de instelling, de bereidheid en de ambitie om ook B2B verder te ontplooien in jouw marktgebied.  Verder herken je je in de volgende eigenschappen: Creatief, coöperatief positief, flexibel en oplossingsgericht.  Jij beschikt over middelen om de eigen inbreng, welke benodigd is om een externe financiering aan te trekken, te kunnen voldoen: een solide financiële positie, zowel zakelijk als privé.

Ben je enthousiast geworden? Deel dan mee in ons succes!
Neem contact met ons op via directie@rousseau.nl.

Danny Roex, franchisenemer winkels Stein, Maastricht (2x) en Weert zegt:

Chocolade, wat roept dat op? Cadeautjes, om te geven en te verrassen, feel-good moment voor jezelf? Kortom een klein geluksmomentje! Kun jij je voorstellen om dit iedere dag te mogen verkopen? Klanten in je winkel te mogen verwelkomen en blij de winkel uit te zien gaan.

Ik ben zelf in 2011 begonnen als franchiser binnen Rousseau Chocolade, ik heb de directie en de fabriek zien groeien tot waar we nu staan, maar met nog altijd dezelfde basis. Een familiebedrijf, een bedrijf dat al meer dan 50 jaar wordt gedraaid met liefde en passie voor chocolade. Waar de directie nog zelf in de productie staat, waardoor de producten altijd persoonlijk worden gecontroleerd. Maar waar ook ruimte is om even een praatje te maken met jou!

Zelf ben ik het meest gecharmeerd van de mega drukke seizoenen, denk eens aan kerst: de lekkerste producten. Hectiek in je winkel, bedrijfsbestellingen die worden opgehaald. En laten we eerlijk zijn, de kassa rinkelt ook goed. En dat is waar het natuurlijk ook om draait, binnen Rousseau Chocolade heb je een prima verdienmodel.

Wat voor mij als een droom begon om 1 winkel te mogen openen, is uitgegroeid naar meerdere winkels nu. Bij Rousseau Chocolade heb je ook nog eens het geluk dat er ruimte is voor jou als mens, en ben ik blij dat ik 11 jaar geleden deze stap heb gezet.

Nicolle Meijers, franchisenemer winkels Eijsden, Panningen en Venlo zegt:

Nu 10 jaar franchiser Rousseau Chocolade Panningen! Ik voelde me meteen welkom in dit mooie familiebedrijf: het rechtstreekse contact met de directie, hun behulpzaamheid en meedenken, en de gezellige sfeer zorgde voor mij dat deze winkel een succes is geworden! Ook het verdienmodel en de vrijheid om creatief bezig te zijn in je eigen winkel spraken mij meteen aan.

De producten zijn superfijn om mee te werken en zeker om te verkopen. De klanten komen al met een glimlach binnen, ze komen meestal om voor zichzelf iets lekkers te kopen of voor een cadeautje! Ook de herkenbaarheid ( 50 jaar Rousseau) spreekt velen aan.

We horen vaak dat ze naar de “Garage in Sittard” gingen vanuit Noord-Limburg voor de pindarotsen. Ook komen nu veel klanten vanuit Brabant, want ook zij weten Rousseau al te vinden.

Kortom, het werken in een chocoladewinkel is voor mij als een droom….. Zo leuk om bezig te zijn met de vrolijke klanten (soms zijn het net kinderen in een snoepwinkel, wat echt heel leuk is).

Een aparte bijkomstigheid van franchiser van Rousseau Chocolade te zijn is natuurlijk de diversen seizoenen. DE bedrijven die hun medewerkers iets lekkers willen aanbieden met de feestdagen bijvoorbeeld : Sinterklaas, Kerstmis en Pasen. Dit zijn de echte drukke periodes, hard werken maar zo gezellig in de winkels!

Heb ik je interesse gewekt? Bezoek mijn winkels in Panningen, Venlo en/of Eijsden…. ! En ja hoor, het bevalt zo goed dat ik franchiser ben van 3 winkels. Spijt?  Ja, dat ik er niet eerder franchiser ben geworden bij Rousseau Chocolade!