fbpx

Onweerstaanbare korting op pindarotsjes
Ontdek de ultieme traktatie
Cadeautip voor Vaderdag!

Bij Rousseau Chocolade weten we hoe belangrijk het is om jezelf en je geliefden te verwennen met de beste chocoladeproducten. Daarom hebben we speciaal voor jou een onweerstaanbare en extra aantrekkelijke aanbieding op onze befaamde pindarotsjes! Van 5 tot en met 16 juni 2024 kun je in al onze meer dan 25 winkels in Limburg en Brabant profiteren van een geweldige korting: twee grote silo’s (samen maar liefst 1kg) van onze heerlijke pindarotsjes voor slechts €12,50 in plaats van €13,90!

Wat maakt onze pindarotsjes zo bijzonder?

Onze pindarotsjes worden bereid volgens een familierecept dat al sinds 1969 wordt gebruikt. Elke hap biedt de perfecte balans tussen knapperige pinda’s en de rijke smaak van melk- of puur-chocolade.

Verwen jezelf of deel het genot

Deze aanbieding is niet alleen ideaal om jezelf te verwennen, maar ook om te delen met vrienden, familie of collega’s. Hier zijn enkele ideeën:

☑️ Verwen jezelf: trakteer jezelf op onze heerlijke pindarotsjes en geniet van een moment van pure verwennerij.
☑️ Deel het genot: neem een silo mee naar je werk en deel deze onweerstaanbare traktatie met je collega’s. Bijzonder lekker voor een gezellige pauze of lekker tussendoor natuurlijk. En je houdt nog een silo over om thuis zelf van te snoepen met je partner of gezin.
☑️ Thuis genieten: maak het thuis genieten extra bijzonder door onze pindarotsjes te serveren tijdens een filmavond of een familiebijeenkomst.
☑️ Cadeautip Vaderdag: verras je (groot)vader, bonuspapa of schoonvader met 2 silo’s van de extra voordelige befaamde pindarotsjes

Vaderdag-tip

Vaderdag komt eraan en wat is een betere manier om je vader te laten zien hoeveel je om hem geeft dan met onze heerlijke pindarotsjes? Deze aanbieding is de ideale gelegenheid om een smakelijk cadeau te vinden dat zeker in de smaak zal vallen. Voeg een persoonlijke noot toe en verras je vader met twee silo’s van onze befaamde pindarotsjes.

Wees er snel bij!

Mis deze fantastische aanbieding niet! Kom langs in één van onze meer dan 25 winkels in Limburg en Brabant en profiteer van deze onweerstaanbare korting. Van 5 tot en met 16 juni 2024 kun je twee grote silo’s pindarotsjes (samen 1kg) kopen voor slechts €12,50. Kies uit melk, puur of gemengd en maak van elke gelegenheid een feest!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te laten genieten van onze befaamde pindarotsjes. Tot snel!

Een van de bovenstaande producten kopen?

Vind de winkel in uw buurt

We hebben veel meer! Bekijk het volledige overzicht

Bekijk alle producten