fbpx

Nomineer een Carnavalskanjer en win onweerstaanbare chocolade!

Bij Rousseau Chocolade, het familiebedrijf met meer dan 25 winkels in Limburg en Noord Brabant, vieren we Carnaval met een onweerstaanbare twist! We zijn op zoek naar de échte carnavalisten, de helden achter de schermen, de enthousiaste Prinsen, Adjudanten, wagenbouwers, Leden van de Raad van Elf en alle stille krachten die carnaval mogelijk maken. Maar ook de ultieme carnavalsvierders die het hele jaar uitkijken naar deze magische tijd verdienen een plekje in de schijnwerpers.

Nomineer jouw Carnavalskanjer en maak kans op overheerlijke Carnavalschocolade van Rousseau! Vertel ons wie volgens jou het meest toegewijd is aan het carnavalsfeest. Is het die fantastische Prins die met humor en flair regeert over het feestgedruis? Of de Adjudant die altijd paraat staat? Misschien een wagenbouwer die met creativiteit en passie de mooiste creaties in elkaar zet? De leden van de Raad van Elf die zorgen voor de perfecte organisatie? Of juist die stille kracht achter de schermen die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt?

Natuurlijk mag het ook die ultieme carnavalsvierder zijn die het hele jaar door in de feeststemming is en anderen inspireert met zijn of haar enthousiasme.

Dus, trek je gekste outfit aan, zet je feestneus op en nomineer vandaag nog jouw Carnavalskanjer! De beste nominaties maken uiteraard de meeste kans op onze verrukkelijke Carnavalschocolade. Laten we samen de magie van carnaval vieren en degenen eren die dit feest tot iets bijzonders maken.

Een van de bovenstaande producten kopen?

Vind de winkel in uw buurt

We hebben veel meer! Bekijk het volledige overzicht

Bekijk alle producten