fbpx

Keuzecadeaubon met overheerlijke chocolade:
De perfecte cadeaubox voor medewerkers: Geniet van chocolade en keuzevrijheid 

Het einde van het jaar nadert en werkgevers willen hun medewerkers graag verrassen met een uniek en waardevol eindejaarsgeschenk. In plaats van traditionele kerstpakketten biedt de Cadeaubox van Rousseau Chocolade de ideale oplossing. Deze prachtige gepersonaliseerde geschenkdoos bevat niet alleen een doosje heerlijke chocolade, maar ook een eigen-keuze-cadeaubon waarmee medewerkers zelf aankopen kunnen doen bij maar liefst 200 winkelketens en webshops. Het beste van beide werelden! Bovendien kan de werkgever zelf de waarde van de cadeaubon bepalen, waardoor het een flexibel en op maat gemaakt geschenk is.

Door medewerkers de vrijheid te geven om hun eigen chocoladegeschenk te kiezen, wordt hun tevredenheid vergroot en wordt een persoonlijke touch toegevoegd aan het geschenk. Bovendien is de Cadeaubox inclusief, omdat het rekening houdt met diverse smaken en dieetbeperkingen. Het streven naar duurzaamheid en de hoogwaardige kwaliteit van Rousseau Chocolade maken het geschenk nog aantrekkelijker.

Volledige ontzorging

En het mooiste is ook nog dat Rousseau Chocolade de werkgever volledig ontzorgt. Het enige dat deze hoeft te doen is een keuze te maken voor de opmaak van de cadeaubox, de chocolade vulling en de waarde van de eigen-keuze-cadeaubon. Na het aanleveren van de persoonlijke tekst of gedicht van de directie en de adressenlijst van de medewerkers verzorgt Rousseau Chocolade de volledige productie, samenstelling en verzending per PostNL naar iedere medewerker thuis op het gewenste aflevermoment. Natuurlijk kunnen we ook op het bedrijfsadres afleveren voor persoonlijke uitreiking door uw directie of management.

Geef 200 cadeaukaarten in 1!

Geniet van heerlijke Sint- of Kerstchocolade

Het voelt gek om je medewerkers alleen maar een cadeaubon in de hand te drukken als eindejaarsgeschenk. Daarom is de Cadeaubox van Rousseau Chocolade gevuld met een smaakvol doosje Sinterklaas- of Kerstchocolade. Het is een feestelijke traktatie die de medewerkers zeker zullen waarderen. De chocolade is van hoogwaardige kwaliteit en bereid met vakmanschap, waardoor elke hap een moment van puur genot is. Met de chocolade in de Cadeaubox wordt de Sint- of Kerstsfeer versterkt en kunnen medewerkers zichzelf en hun partner/gezin verwennen met een smakelijke traktatie.

Keuzevrijheid bij 200 winkelketens en webshops

Naast de Sint- of Kerstchocolade bevat de Cadeaubox ook een eigen-keuze-cadeaubon. Deze bon geeft medewerkers de vrijheid om zelf hun cadeau te kiezen uit een breed scala aan producten en diensten bij maar liefst 200 winkelketens en webshops. Of het nu gaat om kleding, elektronica, boeken of reisaccessoires, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit biedt de medewerkers de kans om iets te selecteren dat echt bij hen past en waar ze echt van zullen genieten.

Flexibiliteit op maat

Met de Cadeaubox van Rousseau Chocolade heeft de werkgever de mogelijkheid om de waarde van de eigen-keuze-cadeaubon zelf te bepalen. Dit stelt de werkgever in staat om het geschenk af te stemmen op het budget en de wensen van het bedrijf. Of het nu gaat om een kleine blijk van waardering of een uitgebreid geschenk, de flexibiliteit zorgt ervoor dat het eindejaarsgeschenk perfect aansluit bij de behoeften van de medewerkers en het bedrijf.

Alle voordelen op een rijtje

Het geven van een Rousseau Chocolade Cadeaubox als eindejaarsgeschenk biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele kerstpakketten. Door medewerkers de vrijheid te geven om hun eigen chocoladegeschenk te kiezen, wordt hun tevredenheid vergroot en wordt een persoonlijke touch toegevoegd aan het geschenk. Bovendien is de Cadeaubox inclusief, omdat het rekening houdt met diverse smaken en dieetbeperkingen. Het streven naar duurzaamheid en de hoogwaardige kwaliteit van Rousseau Chocolade maken het geschenk nog aantrekkelijker. En het gemak en de ontzorging die Rousseau biedt, maken het voor werkgevers een moeiteloze keuze.

De eigen-keuze-cadeaukaart wordt verzorgd via ons partnership met Giftcardsgroup, de uitgever van o.a. Cadeaubon.nl.