fbpx

Een vakantiekaart van de Sint en Kerstman …

Met deze vakantiekaart willen Sinterklaas en de Kerstman vanaf hun zonnige vakantie-adres jou nog een fijne nazomer wensen en laten weten dat ze aan jou denken.

Het is namelijk de hoogste tijd voor bedrijven en verenigingen om na te denken over het verrassen van je medewerkers, relaties, bestuur en leden met een smakelijke surprise of eindejaarsgeschenk.

De zomervakantie is bijna afgelopen en de temperaturen zijn nog aangenaam zomers. Jij denkt nu waarschijnlijk net als de Sint en Kerstman nog meer aan de zee, het strand, het zwembad, koele cocktails en een overheerlijke barbecue of hapje op het strand of lekker in de achtertuin.

Maar voor je het weet is het weer december en zit je lekker met een warme kop chocolademelk, vers gemaakte thee of een heerlijke cappuccino met een dekentje op de bank en zie je door het raam de regen of misschien wel sneeuw …

De hoogste tijd dus om na te denken over het verrassen van je medewerkers, relaties of verenigingsleden met een smakelijke surprise of eindejaarsgeschenk.

De december-chocolade ligt nog niet in onze winkels, maar als goede relatie geven we je graag de kans als eerste een keuze te maken in ons chocolade pakhuis. Natuurlijk kunnen we op dit moment ook zeker nog maatwerk realiseren speciaal voor jou. Maar wacht dus niet te lang!

Bekijk onze brochures en prijslijst van het december-assortiment hieronder.

Bekijk onze decemberchocolade

Sint voor bedrijven Kerst voor bedrijven

Een van de bovenstaande producten kopen?

Vind de winkel in uw buurt

We hebben veel meer! Bekijk het volledige overzicht

Bekijk alle producten