fbpx

De bladeren beginnen (bijna) te vallen: hoogste tijd voor de geliefde herfstchocolade

De zomer loopt langzaam ten einde en de bladeren beginnen (bijna) te veranderen in prachtige herfstkleuren. En dat betekent maar één ding: het is tijd voor onze heerlijke herfstchocolade! We nodigen jullie van harte uit om naar één van onze 25 winkels verspreid over Limburg en Brabant te komen en te genieten van de verrukkelijke smaken van het seizoen.

Onze herfstbonbons met hun verrassende praliné vulling zullen je smaakpapillen betoveren. De herfstchocolaatjes zijn kunstwerkjes op zich, met smakelijke chocolade egeltjes, maiskolven en pompoenen van chocolade die je hart zullen veroveren. Maar dat is nog niet alles! Ontdek ook onze unieke chocobombs waarmee je zelf overheerlijke warme chocolademelk kunt maken. Een ware traktatie voor de zintuigen.

Nu de dagen korter worden en de avonden wat koeler, is het de perfecte gelegenheid om gezellige momenten te creëren. Beeld je in: je nestelt je op de bank met een dampende kop koffie, een warme kop thee of een romige cappuccino, vergezeld van een of meer van onze heerlijke herfstchocolaatjes. De ultieme verwennerij om de herfstmaanden nog knusser te maken.

We verwelkomen je graag in ééen van onze winkels, waar de geur van chocolade je tegemoet komt en waar onze vriendelijke medewerkers je graag helpen de perfecte herfsttraktatie te kiezen. Kom langs en laat je verrassen door de magische smaken en creaties die we speciaal voor jou hebben bereid.

Een van de bovenstaande producten kopen?

Vind de winkel in uw buurt

We hebben veel meer! Bekijk het volledige overzicht

Bekijk alle producten