fbpx

Cadeaubox Sinterklaas

Rousseau Chocolade presenteert jou met trots speciaal als surprise van Sinterklaas deze bijzondere gepersonaliseerde brievenbus-cadeaus gevuld met onze overheerlijke duurzame chocolade: de Rousseau Cadeaubox!

Verras ook jouw medewerkers of collega’s op de ook voor volwassenen nog steeds bijzondere feestdag van Sinterklaas. Wat dacht je van een Cadeaubox met daarin onze overheerlijke handgemaakte ambachtelijke chocolade letter of onze Sintmix chocolaatjes? Met op de voorkant de voornaam van de ontvanger en binnen een persoonlijk bericht en onze overheerlijke duurzame chocolade.

En het mooiste is dat Rousseau Chocolade de volledige opmaak, drukwerk, handling en verzending voor haar rekening neemt. Het enige dat jij hoeft te doen is het aanleveren van je logo, de wenstekst en natuurlijk het adressenbestand.

De minimale bestelhoeveelheid is 100 stuks en de levertijd na ontvangst van je logo, tekst en adressenbestand is 2 weken.

Cadeautip

Voeg een Rousseau Cadeaubon toe of laat de ontvanger zelf kiezen uit 200+ cadeaukaarten met de eigen-keuze-cadeaukaart. Kies zelf de cadeauwaarde.

Een van de bovenstaande producten kopen?

Vind de winkel in uw buurt

We hebben veel meer! Bekijk het volledige overzicht

Bekijk alle producten