fbpx

Cadeaubox Kerstmis

Rousseau Chocolade presenteert jou met trots speciaal als bijzonder Kerstgeschenk deze bijzondere gepersonaliseerde brievenbus-cadeaus gevuld met onze overheerlijke duurzame chocolade: de Rousseau Cadeaubox!

Verras ook jouw medewerkers of collega’s aan het einde van het jaar door ze te belonen voor hun inzet. Wat dacht je van een Cadeaubox met daarin onze overheerlijke handgemaakte ambachtelijke Kerstchocolade? Met op de voorkant de voornaam van de ontvanger en binnen een persoonlijk bericht en onze overheerlijke duurzame chocolade. En natuurlijk voegen we graag een cadeaubon toe met een bepaalde waarde. Hiermee kunnen de ontvangers zelf chocolade uitzoeken in één van onze chocoladewinkels in Limburg en Brabant. Dit mag natuurlijk ook na de feestdagen!

En het mooiste is dat Rousseau Chocolade de volledige opmaak, drukwerk, handling en verzending voor haar rekening neemt. Het enige dat jij hoeft te doen is het aanleveren van je logo, de wenstekst en natuurlijk het adressenbestand.

De minimale bestelhoeveelheid is 100 stuks en de levertijd na ontvangst van je logo, tekst en adressenbestand is 2 weken.

Cadeautip

Voeg een Rousseau Cadeaubon toe of laat de ontvanger zelf kiezen uit 200+ cadeaukaarten met de eigen-keuze-cadeaukaart. Kies zelf de cadeauwaarde.

Een van de bovenstaande producten kopen?

Vind de winkel in uw buurt

We hebben veel meer! Bekijk het volledige overzicht

Bekijk alle producten