fbpx

Rousseau Chocolade is aangesloten bij de Nationale Franchise Gids.

Rousseau Chocolade in de Franchisegids

Franchisen bij Rousseau Chocolade
Limburgse Chocolade Sensatie verovert heel Nederland met haar onweerstaanbare formule!

Stap in de wereld van ‘puur genieten’ met ons gouden familiebedrijf sinds 1969, met eeuwenoude familierecepten en ongeëvenaard vakmanschap. Rousseau chocolade is de succesformule uit Sittard en heeft inmiddels meer dan 30 winkels in Limburg en Noord-Brabant, waar een warm welkom op je wacht. De verrukkelijke chocolade van Rousseau is geliefd bij de consument, maar ook perfect om bedrijven te helpen hun medewerkers of zakenrelaties aangenaam te verrassen.

Onze medewerkers zetten hun vakkennis en liefde in bij het maken van het assortiment. Met meer dan 175 verrukkelijke soorten chocolade, variërend van tijdloze favorieten tot seizoensgebonden lekkernijen, streven we naar niets minder dan perfectie. Bij de selectie van onze chocoladeleverancier, het gerenommeerde Callebaut uit België, gaan we verder dan alleen smaak.

Dit is Rousseau:

· Familiebedrijf sinds 1969 met meer dan 30 winkels
· Ambachtelijke chocolade uit eigen fabriek
· Zeer uitgebreid assortiment
· Sterke prijs/kwaliteit verhouding
· Top product voor particulieren
· Maatwerk voor ondernemingen (B2B)

Franchisen bij Rousseau:

Rousseau Chocolade zoekt enthousiaste franchisenemers om onze formule in Nederland verder uit te breiden. We zijn op zoek naar gedreven verkooptalenten met een passie voor klantenservice, creativiteit en flexibiliteit.

De groeipotentie van een Rousseau franchisewinkel is groot, wij slaan de handen ineen om de ideale locatie te vinden waar onze formule tot haar recht komt. Jij, als actieve partner in de winkel, speelt een sleutelrol in het creëren van een doorslaand succes!

Ben jij een gedreven en ambitieuze persoon met een passie voor zowel retail als de heerlijke wereld van chocolade? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Met jouw positieve instelling, toewijding en ambitie, ben je niet alleen klaar om te schitteren in de retail, maar ook om de B2B-markt in jouw gebied te veroveren.

Met jouw creatieve brein, coöperatieve instelling en een positieve, flexibele aanpak, ben je oplossingsgericht. Een solide financiële basis is essentieel voor succes.

Creëer je eigen zoete droom met onze gouden formule en een goede ondernemersbeloning. Ontdekt een bewezen concept met een uitgebreide training en deskundige begeleiding om jouw chocoladeavontuur vlekkeloos te laten verlopen.

Ben jij de gedreven ondernemer met een passie voor chocolade? Dan is dit jouw kans om eigenaar te worden van jouw eigen chocolade-imperium.

Rousseau Chocolade is aangesloten bij de Nationale Franchise Gids.

Rousseau Chocolade in de Franchisegids

Een van de bovenstaande producten kopen?

Vind de winkel in uw buurt

We hebben veel meer! Bekijk het volledige overzicht

Bekijk alle producten